Elizabeth Hurley papagája


Ahogy az átlagemberek világában, úgy hírességek között is egyre több a papagájrajongó. Időről időre mindig felbukkan egy hír a médiában, és kiderül egy celebről, hogy ő is papagájt tart háziállatként.

A világhűrű színésznő-modell Elizabeth Hurley egy Ping Pong a papagáj boldog tulajdonosa. A híresség karácsonyi ajándéknak kapta az egzotikus kékhomlokú amazonpapagájt (Itt meg kell jegyezni, hogy a papagájtartás hatalmas felelősséggel jár, ezért ajándékba adni papagájt, vagy akármilyen más háziállatot nagyon rossz ötlet, sokszor még akkor is, ha a leendő gazdi kimondottan vágyott egy bizonyos fajta kedvencre).

A színésznő kiadója, a Contactmusic Twitteren jelentette be az örömhírt. Elizabeth Hurley azóta már listát készített arról, mi mindenre szeretné megtanítani új kedvencét, és rengeteg Youtube-os videót nézett végig a madárnevelés témakörében, tehát igencsak lelkesen áll a kis tollashoz. A temperamentuma és a lehetséges viselkedési problémák miatt persze aggódik egy kicsit, de miután a 45 éves sztárnak ez az első papagája, ezen nincs is mit csodálkozni.
Címkék: Fejlődés Papagájfajták Papagájtartás Szórakozás