Angelina Jolie papagájt ajándékozott Brad Pitt-t 48.-dik születésnapjára


Élő állatot adni ajándékba nagyon rossz ötlet. A jelek szerint tudta ezt Angelina Jolie is, és inkább egy játék madárral lepte meg férjét, Brad Pittet.

Mit vehetsz ajándékba valakinek, akinek mindene van? Természetesen egy beszélő papagájt. Ez volt Angelina Jolie gondolatmenete is, amikor elérkezett Brad szülinapja. Vásárolgatás közben a színésznő gyerekei társaságában egy las vegas-i ajándékboltba tévedt, ezzel indult a rendhagyó születésnapi ajándék története.

A bolt a Bonanza Ajándék- és Ajándéktárgy volt, és elég sok időt töltöttek el benne a válogatással. Végül is egy 12 dolláros játékpapagáj mellett döntött a család. Mindez egy szemfüles vásárlótárs elbeszélése alapján derült ki, aki végig figyelemmel követte a boltban a hírességet, és végül beszámolt élményiről a Radar Online-nak.

Elmondása szerint Angelina türelmesen végigmutogatott a gyerekeknek mindent a boltban, és hagyta őket választani. Az ajándéknak megvett műpapagáj a "Polly - a zaklató madár" fantázianevet viselte, utalva ezzel azokra az elnöki madarakra, akiket ugyanígy hívtak a történelem során. A madár kipróbálása során Angelina nagyon vigyázott, hogy a gyerekek ne hallják meg a beépített káromkodásokat. Az átadásra a hírek szerint másnap került sor, Pitt pedig nagyon boldog volt újdonsült játékával.
Címkék: Felszerelések Játékok Szórakozás