Angelina Jolie papagájt ajándékozott Brad Pitt-t 48.-dik születésnapjára


Mit vehetsz ajándékba valakinek, akinek mindene van? Természetesen egy beszélő papagájt. Ez volt Angelina Jolie gondolatmenete is, amikor elérkezett Brad szülinapja. Vásárolgatás közben a színésznő gyerekei társaságában egy las vegas-i ajándékboltba tévedt, ezzel indult a rendhagyó születésnapi ajándék története.

A bolt a Bonanza Ajándék- és Ajándéktárgy volt, és elég sok időt töltöttek el benne a válogatással. Végül is egy 12 dolláros játékpapagáj mellett döntött a család. Mindez egy szemfüles vásárlótárs elbeszélése alapján derült ki, aki végig figyelemmel követte a boltban a hírességet, és végül beszámolt élményiről a Radar Online-nak.

Elmondása szerint Angelina türelmesen végigmutogatott a gyerekeknek mindent a boltban, és hagyta őket választani. Az ajándéknak megvett műpapagáj a "Polly - a zaklató madár" fantázianevet viselte, utalva ezzel azokra az elnöki madarakra, akiket ugyanígy hívtak a történelem során. A madár kipróbálása során Angelina nagyon vigyázott, hogy a gyerekek ne hallják meg a beépített káromkodásokat. Az átadásra a hírek szerint másnap került sor, Pitt pedig nagyon boldog volt újdonsült játékával.
Címkék: Felszerelések Játékok Szórakozás